6 helppoa tapaa lisätä yrityksesi näkyvyyttä – näillä vinkeillä erotut eduksesi!

Hukkuuko yrityksesi massaan? Yrityksen näkyvyyden lisäämisestä kannattaa tehdä mukavaa ja mahdollisimman yksinkertaista. Erilaisia ratkaisuja siihen on tarjolla runsaasti. 

Esimerkiksi painatukset tekstiileissä ja työvaatteissa piristävät pukeutumista ja antavat samalla ammattimaisen kuvan liiketoiminnastasi. Ajoneuvoteippaukset ovat yksi näyttävimmistä mainonnan muodoista ja ne tekevät markkinointityötään silloinkin, kun emme niitä varsinaisesti käytä. Kokosimme alle lisätietoa ja ideoita näistä ja muista vaihtoehdoista. 

Näin parannat yrityksesi näkyvyyttä kustannustehokkaasti ja erottuvasti:

1.   Ajoneuvoteippaus

Mainosteippaukset autossa ovat todella tehokas ja helppo tapa saada lisää näkyvyyttä yrityksellesi. Auto toimii liikkuvana mainoksena 24/7 niin arkipäivien ruuhkissa, matkalla asiakaspalavereihin kuin perjantai-illan kauppareissulla lähimarkettiin.

Ajoneuvoteippaus on mahdollista toteuttaa erittäin tyylikkäästi haluamallasi tavalla. Se voi olla yrityksesi logo ja yhteystiedot auton kyljessä, koko auton yliteippaus tai jotain näiden väliltä. Graafikkomme kanssa on helppoa suunnitella yritysilmeeseen sopiva kokonaisuus. 

Hauska silmään osuva ajoneuvoteippaus jää mieleen ja kiinnittää muiden ihmisten, siis potentiaalisten asiakkaiden, huomion ehdottomasti paremmin kuin vaikkapa juliste ilmoitustaululla. Olemme saaneet monilta asiakkailta palautetta, että heille on soitettu: “Huomasimme hauskan autonne ja olisimme kiinnostuneita palveluistanne!” Me Printtipisteellä toteutamme ajoneuvojen mainosteippaukset laadukkaasti.

Teippaus kestää vuosia ja näin ollen myös kustannustehokas ratkaisu. Voit halutessasi lukea lisää ajoneuvoteippaukesta täältä. Nyt syksyn ajan tarjoamme kaikkiin ajoneuvoteippauksiin graafisen suunnittelun kaupan päälle (0€). Pääset syyskampanjaan suoraan tästä!

2. Työvaatteet ja tekstiilipainatukset

Yksi takuuvarma tapa näkyvyyden lisäämiseen ovat painatukset työvaatteissa ja muissa tekstiileissä. Painatuksia voi tehdä esimerkiksi t-paitoihin, huppareihin, takkeihin, pipoihin ja lippiksiin! Kekseliäillä painatuksilla markkinoinnista voi tehdä myös hauskaa. Mieleenpainuva markkinointi-idea on jakaa yrityksen logolla varustettuja tuotteita asiakkaille! Ne voivat olla esimerkiksi t-paitoja, lippiksiä, pipoja tai reppuja. Saat meiltä laadukkaat merkkituotteet. Tarjoamme tekstiileihin rintapainatuksen kaupan päälle nyt syyskampanjan muodossa, klikkaa ja kysy lisää!

3.   Mainoslevyt

Mainoslevyt ovat erittäin suosittu ja perinteinen tapa mainostaa yritystä ja sen tarjoamia palveluita. Mainoslevyt soveltuvat niin sisä- kuin ulkokohteisiin.

Tuotteita on saatavilla laaja valikoima, joista voit valita käyttötarkoitukseesi sopivan vaihtoehdon. Yrityksen logolla ja osoitteella varustetulla opasteella voit esimerkiksi ohjata asiakkaat oikeaan paikkaan tai lisätä tarjouskampanjan näkyvyyttä. Printtipisteellä on tarjolla kylttejä ja opasteita, joita sijoittaa tienvarsiin, kauppakeskuksiin ja mainostauluihin. 

4.   Valomainokset

Valomainos kiinnittää huomion kaikkina vuorokauden ja vuoden aikoina. Käytämme tuotteissamme LED-tekniikkaa, joka antaa pitkän käyttöiän. Valomainoksia on saatavilla niin muotoonleikattuja kuin perinteisiä malleja, sisä- ja ulkotiloihin. Hoidamme suunnittelun, toteutuksen, asennuksen ja sähkökytkennät.

5.   Mainosteippaukset

Mainosteippauksilla voi lisätä yrityksen näkyvyyttä monipuolisesti ja kustannustehokkaasti. 

Mainosteippaukset kattavat esimerkiksi ikkuna-, seinä- ja lattiateippaukset sekä ovien ja tiskien teippaukset. Valikoimaamme kuuluu lisäksi kuvatapetoinnit. Sijoittamalla esimerkiksi kauppakeskusten tai markettien kulkuväyliin lattiamainoksia voi helposti erottua edukseen heti ulko-ovelta liiketilaasi saakka.

Suunnittelemme ja toteutamme teippaukse julkisivuista sisätiloihin, jolloin lopputuloksena on tyylikäs ja laadukas, yhtenäinen kokonaisuus. Syystarjouksena mainosteippauksiin nyt myös graafinen suunnittelu kaupan päälle (0€). 

6.   Banderollit ja mainoskankaat

Banderollit ja mainoskankaat toimivat hyvin erilaisissa tapahtumissa, liiketiloissa, rakennusten julkisivuissa ja tienvarsilla. 

Banderolleja on saatavilla erikokoisia tarpeesta riippuen. Esimerkiksi myymälöissä toimiva banderollin koko on muutama neliö. Rakennuksen julkisivuun puolestaan voit halutessasi teettää valtavan mainoskankaan, jolla lisäät yrityksesi mainosnäkyvyyttä jopa muutaman sadan neliön verran. Tällainen toimii takuuvarmana katseenvangitsijana, eikä jää ohikulkijalta huomaamatta. 

Printtipisteen valikoimasta löytyy kestävät kankaat banderollien ja mainoskankaiden valmistamiseen, jolloin ne pysyvät edustavina tuulessa ja tuiskeessa myös Suomen sääolosuhteissa. Valitsemme tilanteeseen ja käyttöön sopivimman vaihtoehdon, jolloin lopputuloksesta saadaan kestävä ja laadukas. 

Printtipisteen palveluista löydät näiden edellä mainittujen kuuden vaihtoehdon lisäksi myös paljon muita tuotteita. Ota reippaasti yhteyttä, mikäli kaipaat ideoita ja toteutusta yrityksesi mainontaan. Suunnitellaan yhdessä sinua ja yritystäsi parhaiten palveleva kokonaisuus, sillä meillä on vain yksi tavoite -tehdä yrityksesi näkyväksi. 

Huom! Olemme laittaneet tarjolle loppuvuodeksi mehevän syyskampanjan, johon pääset suoraan tästä!

Kirjoittaja

Jay

Kesäkampanja

Kiva, että vierailet sivuillamme. Kiitoksena siitä tarjoamme kevätkampanjahinnoin seuraavat tuotteet:

  • Graafinen suunnittelu sisä- ja ulkomainontaan 0€
  • Craft CORE Unify poolo- ja t-paidat tarjoushintaan
  • Roll up 2kpl 118,50e
  • Käyntikortit 200kpl 45e
Hyödynnä tarjous