Ajoneuvoteippaus on tehokas tapa erottua – ihan joka puolella!

Auton mainosteippaukset ovat kiistattomasti erittäin tehokas ja helppo tapa lisätä yrityksesi jokapäiväistä näkyvyyttä. Kerran kunnolla ja laadukkaasti tehdyt ajoneuvoteippaukset toimivat vuosien ajan yrityksesi liikkuvana mainoksena, missä ikinä autollasi ajelet. Istuitpa sitten lounasaikaan kaupungilla ruuhkassa tai viikonloppuiltana lähikauppasi pihassa parkissa, herättävät hauskasti toteutetut sekä tyylikkäät mainosteipit aivan takuulla kanssa-autoilijoiden huomion 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Ajoneuvoteippaus on helppo, mutta persoonallinen tapa herättää huomiota ja samalla mainostaa yrityksesi toimintaa sekä palveluita. Hauska silmiinpistävä mainos ajoneuvossa jää mieleen ja tavoittaa asiakkaat tehokkaasti.

Yrityksen visuaalisen ilmeen mukaisesti teipattu auto markkinoi yrityksesi toimintaa väsymättä myös silloin, kun sinä et. Tekemämme ajoneuvoteippaukset ovat olleet pidettyjä ja asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä niihin. Ne ovat poikineet positiivista palautetta ja monet yritysten asiakkaat ovat jopa ottaneet yhteyttä, koska olivat nähneet hauskat mainokset auton kyljessä. Asiakkaalta suoraan kuultu palaute on rehellinen ja paras palaute.

Ajoneuvoteippaus suojaa auton maalipintaa

Sen lisäksi, että ajoneuvoteippaus on kaikin puolin hyvä tapa yrityksen palveluiden mainostamiseen ja näkyvyyden lisäämiseen, on se myös käytännöllisesti ajateltuna ajoneuvon kannalta hyödyllinen asia. Teippaukset autossa lisäävät ajoneuvon pinnan kulutuskestävyyttä, sillä ne suojaavat ajoneuvoa naarmuilta ja kulumiselta. Suomessa teiden hiekoittaminen lisää kiveniskujen aiheuttamien vaurioiden määrää, ja niin naarmut kuin kiveniskut kuluttavat ajan myötä auton maalipintaa. Maalin päälle tehtävät teippaukset toimivat suojana, joka on helpompi ja edullisempi uusia kuin itse auton maalipinta.

Markkinointitarkoitukseen teippaamisen ja auton pinnan suojaamisen lisäksi auton yliteippauksia voidaan hyödyntää myös esimerkiksi auton värin vaihtamiseen. Ajoneuvon yliteippaus on maalaamiseen verrattuna edullisempi tapa vaihtaa auton väriä ja siten luoda auton ulkoasu uutta vastaavaksi tai yrityksen ilmeeseen sopivaksi.

Ajoneuvojen teippauksessa käytetty materiaali on erittäin kestävää, mikä takaa teippausten laadukkaan ilmeen säilymisen vuosien ajan. Suomessa sääolosuhteet ovat vaihtelevia neljän eri vuodenajan myötä, ja sen vuoksi teippausmateriaalin tulee kestää niin kesän kuumuutta kuin talven kireitä pakkasia ja teiden suolausta. Pitkäaikaisten ratkaisujen lisäksi ajoneuvojen teippauksiin on tarjolla myös helposti irrotettavaa materiaalia, jota voidaan hyödyntää tilapäisiin ratkaisuihin esimerkiksi lyhytaikaisten mainoskampanjoiden ajaksi.

Teippaamme autostasi aina yrityksesi näköisen

Meillä on Printtipisteellä käytössä vain parhaita ja juuri ajoneuvojen teippaamiseen tarkoitettuja materiaaleja, jotta lopputuloksesta saadaan kestävä ja paras mahdollinen. Voit lukea lisää palvelustamme täältä

Toteutamme ajoneuvoteippaukset laadukkaasti niin, että lopputuloksesta tulee tyylikäs ja yrityksesi näköinen, mutta se kuitenkin erottuu katukuvassa edukseen. Mainosteippaus voi olla yrityksesi logo ja yhteystiedot auton kyljessä, koko auton kattava yliteippaus tai osittainen yliteippaus.

Lisäksi tarjonnastamme löytyy Bodyfence-teippaus, joka on paras vaihtoehto maalipinnan suojaamiseen. Auton pinnalle asennettaan kirkas kalvo, johon mahdolliset tulevat naarmut ja kiveniskut häviävät kiehuvan veden tai kuumailmapuhalluksen avulla. Bodyfence-työstöllä on 10 vuoden materiaalitakuu. 

Millaisia vaihtoehtoja auton teippaamisen on tarjolla?

  1. Logoteippaus

Logoteippauksessa teippaamme yrityksesi logon ja yhteystiedot tyylikkäästi ajoneuvon sivuun ja/tai takaosaan. Logoteippaus voi sisältää myös luonnollisesti yrityksesi sloganin.

  1. Yliteippaus 

Yliteippaus on koko ajoneuvon kattava teippaus, joka voidaan suunnitella yrityksesi ilmeeseen sopivaksi. Yliteippaus voi sisältää logon ja yhteystietojen lisäksi eri värejä, grafiikoita ja kuvia, jotka yhdessä luovat näyttävän kokonaisuuden.

  1. Osittainen yliteippaus 

Osittainen yliteippaus asettuu logo- ja yliteippauksen välimaastoon. Ajoneuvosta voidaan teipata vain osa, esimerkiksi auton toinen sivu tai takaosa, mainostamaan yrityksesi palveluita kuvien, värien sekä yhteystietojen ja logon kera. 

  1. Bodyfence-työstö 

Bodyfence-työstössä auton pintaan asennetaan kiveniskuilta ja naarmuilta huomaamaton, mutta suojaava kirkas kalvo. Bodyfence-suojakalvolla on 10 vuoden materiaalitakuu.

Useimmiten ajoneuvon teippauksesta halutaan sellainen, että lopputulos istuu yrityksen ilmeeseen ja värimaailmaan. Teippaukset voivat olla hyvinkin pelkistettyjä, mutta halutessaan teippauksilla voi leikitellä ja ne voivat sisältää näyttävää grafiikkaa, kuvia sekä eri värejä. Kuvat ovat informatiivisia ja esimerkiksi työkalut, ruokakuvat tai leivonnaiset kertovat heti, mistä yrityksen toiminnassa on kyse.  Kirkkaat värit kiinnittävät huomion ja hauskat kuvat jäävät yleensä paremmin mieleen. 

Yksinkertainen, mutta suosittu tapa on teipata yrityksen yhteystiedot ja logo näkyvään kohtaan autossa, kuten sivuun tai pakettiautossa takaoviin. Ajoneuvon teippaus voidaan toteuttaa joko yrityksen oman aineiston pohjalta tai kokonaisuus voidaan suunnitella yhdessä graafikomme kanssa. Graafikkomme osaa huomioida jo suunnitteluprosessissa teippauksen asemoinnin kannalta oleelliset asiat, kuten bensatankin ja ovenkahvojen sijainnin. Näin ajoneuvon teippauksesta koosta riippumatta saadaan onnistunut ja upea kokonaisuus

Mitä kaikkea teippaamme?

Palveluihimme kuuluu muun muassa henkilöautojen, perävaunujen, moottoripyörien ja tarvittaessa vaikka helikoptereiden teippaukset. Käytössämme on uusi tilava halli, jonka vuoksi myös isompien rekka- ja kuorma-autojen teippaaminen kuuluu nykyisin myös valikoimaamme. Teemme myös ilta- ja viikonlopputöitä, joten työn onnistuminen ei jää siitä kiinni.

Tarjoamme Printtipisteellä huomiota herättävät ja näyttävät ajoneuvoteippaukset huomattavalla kokemuksella. Teippaus on vuosia kestävä, todella kustannustehokas valinta esimerkiksi yrityksesi markkinointitarkoitukseen, auton pinnan uusimiseen tai värin vaihtamiseen. Mainosteippaukset autossa ovat ehdottomasti näkyvä ratkaisu – ja paras mainos on sellainen, joka ei jää huomaamatta. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus ja sovitaan hinta sekä aikataulu sopivaksi. 

Halutessasi löydät lisää tietoa ajoneuvoteippauksesta täältä

Kirjoittaja

Kiia Riuttula

Syyskampanja

Kiva, että vierailet sivuillamme. Kiitoksena siitä tarjoamme syyskampanjatuotteet seuraavat tuotteet:

  • Kevyt ja urheilullinen Printer expedition takki 65€
  • Jog RSX Printer takki 52€
  • Yritysilmeeseesi sopivat nyörit Printer tuotteisiin
  • Tarrasarja 80e, tehokasliimaiselle materiaalille toteutettuna 100e
  • Messupöytä 345e
Hyödynnä tarjous