Aurinkosuojakalvoilla yksityisyyttä ja lisää työtehoa

Printtipiste asentaa aurinkosuojakalvoja kaikentyyppisten yritysten liiketiloihin autokorjaamoista teollisuushalleihin. Aurinkosuojakalvot estävät lämpö- ja UV-säteilyn kulkeutumista rakennukseen ja näin merkittävästi hidastavat sisätilojen lämpenemistä. Huonelämpötila voi laskea kalvojen ansiosta jopa 5–7 astetta. Työtilojen viilentyessä myös työtehokkuus ja mukavuus paranevat merkittävästi!

Valikoima

Kalvovalikoimamme on suuri, mutta pääpiirteittäin kalvot voidaan jakaa kolmeen kategoriaan: pimentäviin, neutraaleihin ja peilipintaisiin kalvoihin. Valitsemme yhdessä jokaiselle asiakkaalle heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivan ratkaisun sen mukaan, halutaanko kalvoilla viileyden lisäksi myös näkösuojaa. Myös kalvojen peilausasteen räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. 

Aurinkosuojakalvojen asennus

Aurinkosuojakalvojen suunnittelu ja asennus ovat nopea ja vaivaton toimenpide! Valitsemme ensin yhdessä tarpeisiinne parhaat kalvot, jonka jälkeen tulemme käymään tiloissanne mittauskäynnillä. Tämän jälkeen leikkaamme kalvot oikean kokoisiksi ja asennamme ne ikkunoittenne sisäpintaan.  

Aurinkosuojakalvojen yhteensopivuus jäähdytysjärjestelmän kanssa 

Meiltä usein kysytään tarvitaanko aurinkosuojakalvoja silloin, kun rakennuksessa on ilmalämpöpumppu. Varsinkin isommissa tiloissa erillinen jäähdytin ei aina madalla kiinteistön lämpötilaa tasaisesti, mutta niiden teho yhdistettynä aurinkosuojakalvoihin takaa miellyttävät työskentelyolosuhteet rakennuksen perimmäisessäkin nurkassa. Kalvojen hyödyntäminen näkyy myös mukavasti sähkölaskussa, sillä energiaa säästyy runsaasti, kun jäähdytintä ei tarvitse pitää jatkuvasti täydellä teholla.

 Kysy tarjousta ja jätä meille yhteydenottopyyntö täältä! 

Kirjoittaja

Kiia Riuttula