3 syytä panostaa yritystekstiileihin

Yrityksen logolla viimeistellyt työ- ja vapaa-ajan tekstiilit luovat ammattimaisen kuvan liiketoiminnasta ja tuovat brändisi esille. Ne myös lisäävät työntekijöiden yhteisöllisyyttä, parantavat työskentelymukavuutta sekä boostaavat yrityksesi näkyvyyttä ja toimivat mainoksena siellä, missä sinä ja työntekijäsi liikutte. Kokosimme tähän artikkeliin kolme tärkeintä syytä panostaa tekstiileihin ja työvaatteisiin.

  1. Vahvistaa brändimielikuvaa

Erilaisilla yritystekstiileillä luodaan brändimielikuvaa ja vahvistetaan työntekijöiden yhtenäistä ilmettä. Tekstiileitä valittaessa kannattaakin huomioida yrityksen brändi ja toimiala, ja siten valita muun muassa vaatteiden mallit ja värit yritysilmeen mukaisesti. 

Valitse yrityksesi tyyliin sopivat sisä- ja ulkotyövaatteet sekä erilaiset asusteet, joiden avulla markkinoit ja vahvistat brändimielikuvaa vaivattomasti. Henkilökuntamme auttaa sinua löytämään toimivimmat mallit laajasta tekstiilivalikoimastamme. Valikoimastamme löydät muun muassa t-paidat, hupparit, huomiovaatteet kuin kauluspaidatkin.

  1. Erotu eduksesi tapahtumissa

Huolellisesti valitut vaatteet soveltuvat useisiin tapahtumiin, toimivat katseenvangitsijana ja kestävät käyttöä. Mainostekstiileihin voidaan painattaa joko yrityksesi logo tai esimerkiksi yksittäisen kampanjan tiedot. Myös tapahtuman muut markkinointimateriaalit voidaan määritellä yhteneväiseksi mainosvaatteiden kanssa. 

Onko messut tai jokin muu mainoskampanja lähestymässä? Kysy tarjous mainostekstiileistä tai laajemmista kokonaisuuksista meiltä!

yrityksen logolla painatettuja lippiksiä
  1. Jäät asiakkaan mieleen 

Yritystekstiilit viestittävät tehokkaasti ja jättävät positiivisen mielikuvan asiakkaallesi. Logot kannattaa sijoitella näkyvään paikkaan, josta ne ovat helppo huomata. Perinteisemmät painatuskohdat ovat paidan rinta ja selkä, mutta joskus logon paikalla voidaan myös leikitellä. 

Markkinoinnissa toisto on tärkeää ja laadukkaita tekstiilejä pitää mielellään myös vapaa-ajalla, jolloin ne toimivat mainoskanavana liiketoiminnallesi. Olipa sinulla tarve yksittäisille tuotteille tai suuremmalle tilaukselle, saat kaikki yrityksesi tekstiilit yhdestä paikasta. Me hoidamme tilauksesi nopeallakin aikavälillä. Ideoidaan yhdessä brändisi mukaiset työtekstiilit!

Printtipisteeltä saat laadukkaat..

  • paidat ja pikeet
  • takit ja hupparit
  • päähineet ja asusteet
  • laukut ja reput
  • työ- ja huomiovaatteet
  • seura-asut ja urheilutekstiilit

Yrityksen logo viimeistelee tuotteet

Saat meiltä työ- ja huomiovaatteet, t-paidat, colleget, pikeet, neuleet, takit, lippikset, pipot, reput ja paljon muuta. Suosituimpia merkkejä ovat Projob, Clique, Craft, Cutter&Buck sekä Mph Headgear. Suuren osan valikoimasta näet verkkokaupastamme. Olet tervetullut tutustumaan tuotteisiin myös toimitiloihimme. Valitaan yhdessä tekstiilit jotka palvelevat parhaiten käyttötarkoitusta ja ideoidaan niihin sopivat merkkaukset.

Muistathan, että esimerkiksi pipot, lippikset, reput ja laukut ovat myös hyviä lahjaideoita työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Ota yhteyttä ja kysy tarjous tuotteista painettuna tai brodeerattuna.

Kirjoittaja

Kiia Riuttula