Miksi panostaa työvaatteisiin?

Vuodenaikojen vaihtuessa työvaatteilta kaivataan erilaisia ominaisuuksia, kuten lämpöä, suojaa ja näkyvyyttä. Tässä artikkelissa kerromme, miksi laadukkaisiin työtekstiileihin kannattaa panostaa!

1. Työvaatteet lisäävät työskentelymukavuutta

Työvaatteissa halutaan panostaa erilaisiin ominaisuuksiin, jotka lisäävät vaatteen mukavuutta. Syksyn ja talven tullessa työvaatteilta toivotaan tuulen- ja vedenpitävyyttä sekä lämpöä. Näiden lisäksi tekstiilien täytyy kuitenkin olla myös hengittäviä, jotta vaatteen miellyttävyys kasvaa. Printtipisteen valikoimasta löydät Projobin ja Fristadsin laadukkaat työvaatteet, joissa ergonomia, toimivuus ja laatu ohjaavat vaatteiden suunnittelua.

Vaatteilta vaaditaan myös istuvuutta ja joustavuutta. Kun työvaatteissa on panostettu sekä mukavuuteen että turvallisuuteen, lisäävät ne osaltaan työntekijän työtyytyväisyyttä ja siten parantavat suorituskykyä.

Myös oikeanlaisten materiaalien valinta lisää työskentelymukavuutta. Valikoimamme pikeepaidat, tekniset t-paidat ja puuvillapaidat soveltuvat kaikki eri käyttötarkoituksiin. Henkilökuntamme opastaa sinua mielellään oikean tuotteen valinnassa.

2. Työvaatteet parantavat turvallisuutta

Työhön soveltuvat vaatteet parantavat työntekijän turvallisuutta. Tärkeintä on valita tekstiilit työnkuvaan soveltuviksi, sillä oikein valittuna ne suojaavat ruhjeilta, lialta ja työtapaturmilta. Kankaiden kestävyydellä voidaan myös parantaa tekstiilien turvallisuutta.

Osalla aloista työntekijöiden on käytettävä heijastavia työvaatteita, jotka ovat työntekijän tärkein henkilökohtainen suojavaruste. Näille tuotteille on asetettu tietyt erityisvaatimukset. Meiltä Printtipisteeltä löydät vaatimukset täyttävät tekstiilit kaikkiin huomioluokkiin.

Valikoimamme täydentyi Fristads-vaatemerkin laadukkailla ja kestävillä työvaatteilla, josta löytyy valikoima huomiovaatteita. Fristadsin valikoimasta löydät myös palosuojatut tekstiilit ja asusteet. Saat nyt Fristadsin varastomalleista -15%!

yrityksen logolla painatettuja lippiksiä

3. Työvaatteet viestivät yrityksen imagosta

Työvaatteet ovat osa yrityksen brändi-ilmettä ja viestivät yrityksestä käyttäjänsä päällä. Siksi laadukkaisiin vaatteisiin onkin syytä panostaa ja pitää myös huolta siitä, että ne päivittää säännöllisin väliajoin. Tekstiileihin painetut yrityksen logot toimivat myös oivana mainospaikkana. Muistathan Printtipisteeltä löytyvät oheistuotteet kuten pipot ja reput, joilla voit helposti lisätä yrityksesi näkyvyyttä.

Fristads-työvaatteiden lisäksi kampanjassa mm. Clique, Craft sekä Cutter & Buck. Tutustu syksyn kampanjatekstiileihin tästä ja tilaa nyt!

Printtipisteeltä saat laadukkaat..

  • paidat ja pikeet
  • takit ja hupparit
  • päähineet ja asusteet
  • laukut ja reput
  • työ- ja huomiovaatteet
  • seura-asut ja urheilutekstiilit

Yrityksen logo viimeistelee tuotteet

Saat meiltä työ- ja huomiovaatteet, t-paidat, colleget, pikeet, neuleet, takit, lippikset, pipot, reput ja paljon muuta. Suosituimpia merkkejä ovat Projob, Fristads, Clique, Craft ja Cutter&Buck. Suuren osan valikoimasta näet verkkokaupastamme. Olet tervetullut tutustumaan tuotteisiin myös toimitiloihimme. Valitaan yhdessä tekstiilit jotka palvelevat parhaiten käyttötarkoitusta ja ideoidaan niihin sopivat merkkaukset.

Muistathan, että esimerkiksi pipot, lippikset, reput ja laukut ovat myös hyviä lahjaideoita työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Ota yhteyttä ja kysy tarjous tuotteista painettuna tai brodeerattuna.

Kirjoittaja

Kiia Riuttula