Uusi vuosi ja uudet tarjoukset Printtipisteeltä!

Alkuvuoden kampanjatuotteista löydät kestosuosikit liiketilamarkkinointiin, messuille ja tapahtumiin. Olipa kysymyksessä kokonaan uuden messuosaston rakentaminen tai yksittäisten tuotteiden tilaus jo olemassa olevaan kokonaisuuteen hoidamme kaiken suunnittelusta toteutukseen, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. 

Suosittu ajoneuvoteippauskampanja tekee paluun! Mikäli nyt on aika uudistaa kulkuneuvosi ilmettä, saat ajoneuvoteippauksiin graafisen suunnittelun kaupan päälle.

Tutustu tarjouksiin tällä sivulla ja ota yhteyttä!

Erotu eduksesi messuilla!

Printtipisteeltä kaikki pukeutumisesta käyntikortteihin.

Valikoimastamme löytyy mm. led up valoseinät, messutiskit, kankaat, roll upit, banderollit, levymainokset, julisteet sekä messuilla jaettavat tuotteet kuten flyerit, käyntikortit ja esitteet sekä yhtenäistä pukeutumista ja lahjatavaraa unohtamatta.

Ota yhteyttä ja toteutetaan yhdessä osasto, joka erottuu edukseen ja jää jokaisen kävijän mieleen!

Tehdään autostasi liikkuva mainospaikka!

Kaikkiin ajoneuvoteippauksiin graafinen suunnittelu KAUPAN PÄÄLLE!

Yrityksen auto on edullinen, liikkuva mainospaikka, joka markkinoi silloinkin, kun sinä et. Printtipisteen toiminta on lähtöisin ajoneuvoteippauksista ja ne ovat yksi toimintamme kulmakivistä. Olemme toteuttaneet tuhansia ajoneuvoteippauksia perinteisistä logoteippauksista näyttäviin yliteippauksiin ja meillä on kykyä hoitaa myös vaativat kohteet. Käytämme vain laadukkaita teippimerkkejä 3M, Hexis, Orafol ja Avery Dennison, ja annamme työllemme täyden materiaali- ja asennustakuun. 

Tilaa ajoneuvoosi uusi ilme jo tänään!

Kampanjatuotteet

Messuständi, käyntikortit ja roll up hinnat painovalmiille aineistolle. Graafinen suunnittelu 60€/h. 

Kaikki hinnat alv. 0%

Valitse alta tarjous tai useampi, jonka haluat hyödyntää. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

    Käsittelemme henkilötietoa tietosuojaselosteen mukaisesti.