Banderollit ja mainoskankaat

Valmistamme niin pienet kuin suuret banderollit sisälle ja ulos. Banderolli on edullinen keino viestiä niin myymälöissä, julkisivuissa kuin tapahtumissakin. Banderolli voi olla muutaman neliön tai satojen neliöiden kokoinen.

Meiltä kaikenkokoiset Banderollit suunnittelusta, toteutukseen.

Asennukset ympäri Suomen.

Kestää pakkasta ja tuiskeita

Banderollin painatus tehdään asiakkaan valmiista aineistosta tai voit suunitella mainokset meidän graafikoiden kanssa.  Jos kangas tulee kuukausien tai enintään kahden vuoden kestoiseen ulkokäyttöön, suosittelemme valitsemaan materiaaliksi polyesterikankaan, joka hylkii vettä, uv-säteilyä, tuulta ja muita sääolosuhteita. Jos tarvitset banderollin pitkäaikaisempaan käyttötarkoitukseen niin suosittelemme pvc-materiaalia. Mikäli taas osallistut usein esimerkiksi messuille, on peittävä Decotex paras vaihtoehto.

Materiaalit ja jälkikäsittely

Sinun ei tarvitse tietää, millainen kangas mihinkin tarpeeseen olisi se parhain tai mikä jälkikäsittely juuri sinun tuotteeseesi sopisi. Kun kerrot meille toiveistasi ja tuotteen käyttötarkoituksesta, osaamme suositella sopivia vaihtoehtoja.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää. Voit myös pyytää suoraan tarjouksen, jossa annamme hinta-arvion banderollille. Meiltä voit aina kysyä neuvoa oikean mainostuotteen valintaan, ammattilaisemme auttavat mielellään.

Materiaaleina banderolleille mm.
– Decotex-kangas
– lippukangas
– backlit-kangas
– äänentoistokangas
– Geomesh-kangas
– blockout-kangas
– satiinikangas
– reikäkangas
– frontlit-pressu
– blockout-pressu
– reikävinyyli

Jälkikäsittelyt ompelemalla tai suurjaksosaumaimella mm.
-purjerenkaat
-reunavahvistus
-velcronauha
-kedernauha
-kiinnitysköydet
-alumiiniputket
-lyijynauha
-rypytysnauha

Näkyy ja erottuu kilpailijoista

Mainoskangas sopii moneen tarkoitukseen ja tilaan; rakennuksen seinälle, viirinä pöydälle, lattiatasolle, portaikkoon ripustettavaksi, tien varteen yms. Hyvin tehtynä se erottaa sinut kilpailijoistasi ja auttaa huomaamaan helpommin yrityksesi sekä sen viestin. Tuote myös kestää pitkään hyvänä sekä sisällä että ulkona.

Taustakankaat

Meiltä saat yhtyeiden, teattereiden ja tanssiorkestereiden taustakankaat palosuojattuna. Kankaat toteutetaan sublimaatiotekniikalla, jolloin värit ovat kulutuksen- ja pesunkestävät.

Julisteet

Valmistamme julistepaperit haluamiesi mittojesi mukaan. Valikoimastamme löytyy paperit erilaisiin käyttötarkoituksiin. Paperi voidaan myös laminoida, jolloin painoväri kestää vuosia muuttumattomana.

Kysy tarjous

Ota yhteyttä niin tarjoamme kilpailukykyisen ja laadukkaan toteutuksen kaikkiin tarpeisiisi.

Jätä tarjouspyyntö