Ajoneuvoteippaukset

Auto on yrityksesi liikkuva mainos!

  Ajoneuvoteippaukset suunnittelusta toteutukseen

  Ajoneuvoteippaukset ovat yksi toimintamme kulmakivistä. Olemme toteuttaneet tuhansia ajoneuvoteippauksia perinteisistä logoteippauksista näyttäviin yliteippauksiin ja meillä on kykyä hoitaa myös vaativat kohteet.

  Yrityksen auto on edullinen, liikkuva mainospaikka, joka markkinoi silloinkin, kun sinä et. Markkinoinnin ohella teippaus suojaa maalipintaa.

  Tehdään yrityksesi näkyväksi myös liikenteessä!

  Toteutamme teippaukset logoista kokonaisiin yliteippauksiin joko asiakkaan omasta aineistosta tai meillä suunniteltuna. Autojen lisäksi teippaamme moottorikelkkoja ja -pyöriä, peräkärryjä, veneitä, kaivinkoneita, traktoreita jne. Käytämme vain laadukkaita teippimerkkejä 3M, Hexis, Orafol ja Avery Dennison, ja annamme työllemme täyden materiaali- ja asennustakuun.

  Bodyfence-kalvotus pitää ajoneuvosi ulkopinnan uudenveroisena

  Joskus ainoa tavoite on suojata ajoneuvon maalipintaa ja tähän paras vaihtoehto on täysin huomaamaton Bodyfence-kalvotus. Tämä menetelmä antaa parhaan suojan kulumista ja kiveniskuja vastaan. Kalvo on täysin huomaamaton ja mahdolliset naarmut häviävät pinnasta kuumailmapuhaltimen tai kiehuvan veden avulla. Tuotteen materiaalitakuu on 10 vuotta.

  Kaipaako yrityksesi kulkuneuvo uutta ilmettä?

  Kysy tarjous ajoneuvoteippauksesta! Kartoitamme tilanteesi ja suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi parhaan mahdollisen ratkaisun. Kaikkiin ajoneuvoteippauksiin graafinen suunnittelu kaupan päälle koko loppuvuoden ajan!

  Jätä soittopyyntö

  Mitä kaikkea Printtipisteellä teippaamme?

  Usein kysyttyä

  Jäikö jokin askarruttamaan? Ohessa vastaukset meiltä useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Lisätietoja saat myynnistä.

  Tarvitsemme tiedoksi auton mallin, vuosimallin, pohjavärin sekä onko autossa tällä hetkellä teippauksia. Jos sinulla on aineistoa, kuten logo, ajatusta toteutuksesta tai peräti valmis suunnitelma, liitä se ilman muuta mukaan. Näiden pohjalta otamme sinuun yhteyttä ja jätämme tarjouksen. Palvelemme sähköpostitse ja puhelimitse.  Voit myös tulla kahville Ylivieskan tai Vantaan toimipisteillemme!

  Kyllä, ilman muuta. Ajoneuvoteippaus voidaan toteuttaa valmiista aineistosta tai meillä suunniteltuna.

  Toimitusaikamme on viikosta kahteen. Asennettavien materiaalien kanssa toteutusaika voi olla hieman pidempi, sillä esimerkiksi ulkona toteutettavissa kohteissa niihin vaikuttavat sääolot.