Liiketila- ja ulkomainonta

Kokonaispalvelua suunnittelusta asennukseen

  Huomiota herättävää mainontaa sisä- ja ulkotiloihin

  Erotu eduksesi, informoi asiakkaita, somista liiketilaa, näy monipuolisemmin? Olipa tarpeesi mikä tahansa näistä toteutamme näkyvyysratkaisut liiketiloihin ja ulkomainontaan. Näyttävä, yritysilmeen mukainen markkinointi herättää huomiota, vahvistaa brändiä ja tehostaa myyntiä.

  mainoskyltit

  Teippaukset osana näkyvyyttä

  Olennainen osa liiketilanäkyvyyttä ovat teippaukset. Tuotevalikoima on laaja. Kerro meille käyttötarkoituksesi ja valitsemme siihen sopivimman ratkaisun. Toteutamme tuotteet valmiista aineistosta ja ne voidaan suunnitella meille. Saat meiltä kokonaispalveluna suunnittelun ja asennuksen. Tehdään yhdessä huomiota herättävää mainontaa!

  Uutta ilmettä yrityksellesi

  Käänny meidän puoleemme, kun olet perustamassa uutta yritystä, on ajankohtaista uusia yritysilme, haluat somistaa liiketilaa tai tarvitset ratkaisuja myymälämainontaan ja tienvarsimainontaan. Tuotevalikoimamme on laaja ja autamme sinua valitsemaan käyttötarkoitukseen sopivimmat vaihtoehdot.

  Kysy tarjous!

  Kiinnostuitko tuotteistamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä ja kysy tarjous. Suunnitellaan yhdessä yritystäsi parhaiten palveleva kokonaisuus.

  Jätä soittopyyntö

  Mitä tämä palvelu sisältää

  image
  Banderollit

  Pyydä tarjous

  image
  Beach flagit

  Pyydä tarjous

  image
  Julkisivuteippaukset

  Pyydä tarjous

  image
  Roll-upit

  Pyydä tarjous

  image
  Valomainokset

  Pyydä tarjous

  Usein kysyttyä

  Jäikö jokin askarruttamaan? Ohessa vastaukset meiltä useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Lisätietoja saat myynnistä.

  Asia etenee parhaiten, kun laitat meille sähköpostia. Jos kysymyksessä ovat esimerkiksi ikkunateippaukset tai valomainos kohdekuvat, mitat ja kohteen sijainti helpottavat tarjouslaskentaa. Jos sinulla on aineistoa kuten logo, ajatusta toteutuksesta tai peräti valmis suunnitelma liitä ilman muuta nämä mukaan. Näiden pohjalta otamme sinuun yhteyttä ja jätämme tarjouksen, jonka yhteydessä saat tiedoksesi hinnan ja toimitusajan. Palvelemme ilman muuta myös puhelimitse ja toimitiloissamme Ylivieskassa sekä asiakaskäynneillä Ylivieskassa ja ympäristökunnissa.

  Kyllä, ilman muuta. Tuotteet voidaan toteuttaa valmiista aineistosta tai meillä suunniteltuna.

  Toimitusaikamme on viikosta kahteen. Asennettavien materiaalien kanssa toteutusaika voi olla hieman pidempi, sillä esimerkiksi ulkona toteutettavissa kohteissa niihin vaikuttavat sääolot.

  Ammattilainen avuksi tuotevalintoihin

  Valomainos kiinnittää asiakkaan huomion, luo ryhtiä kiinteistöön ja antaa uskottavan kuvan yrityksestäsi. Toteutamme valomainokset muotoon leikattuna, perinteisinä valomainoslaatikoina, kirjaimina tai pylonina eli mainostornina. Valaistuksena käytämme laadukasta led-tekniikkaa, jolle annamme 10 vuoden ja muuntajille 5 vuoden takuun.

  Mainoslevyjä käytetään sisä- ja ulkokohteissa mainostauluihin, kyltteihin ja opasteisiin, urheiluhallien laitamainoksiin, messuille, liiketiloihin ja tapahtumiin sekä tievarsimainontaan. Muotoon leikatut levyt ovat suosittuja sisustuselementtejä, ja niillä voidaan toteuttaa näyttäviä logoja liiketilojen seinille. Jokaiselle työmaalle kuuluvat työmaakyltit, jotka toimivat markkinointina ja antavat informaatiota.

  Banderollit ja mainoskankaat ovat monipuolinen ja kustannustehokas ratkaisu tienvarsimainontaan, ulkoseiniin, messuosastojen taustakankaaksi, tai esimerkiksi kuvausseinäksi liiketilaan. Kankaat voidaan viimeistellä purjerenkain, kiinnitysnauhoin ja kiskoin. Valmiita ja nopeasti kasattavia tuotteita messuille, liiketiloihin tai niiden läheisyyteen sekä tapahtumiin ovat esimerkiksi beachflag, roll up tai katustandy.