Mainosteippaukset

Näyttävää mainontaa kustannustehokkaasti

  Kokonaisratkaisut liiketilateippauksiin

  Yrityksen visuaalisen ilmeen mukaan toteutetut liiketila- ja ajoneuvoteippaukset kiinnittävät katseet ja luovat ammattimaisen kuvan yritystoiminnastasi. Teippausten avulla on helppo herättää mielenkiintoa sekä toteuttaa näyttäviä pintoja kustannustehokkaasti, grafiikkaa ja valokuvia hyödyntäen.

  Kattavat kokonaisratkaisut julkisivuteippauksista sisätiloihin

  Saat meiltä esimerkiksi näyttävät ikkunateippaukset, mieleenpainuvat seinäpinnat, lattiatarrat, opastetekstit, ovien ja tiskien teippaukset sekä maitolasiteippaukset. Huolellinen suunnittelutyö, nopea palvelu, ammattitaitoinen asennus ja laadukkaat materiaalit takaavat pitkäikäisen lopputuloksen. Annamme työlle materiaali- ja asennustakuun.

  Lisää viihtyvyyttä auringonsuojakalvoituksilla

  Palveluihimme kuuluvat myös auringonsuojakalvoitukset tilojen turvallisuuden ja viihtyvyyden parantamiseksi. Ikkunoihin asennettavat kalvot auttavat kiinteistön jäähdytyksessä vähentämällä ikkunoiden kautta tulevaa liikalämpöä. Tämä vähentää koneellisen jäähdytyksen sähkönkulutusta ja parantaa siten kokonaisenergiatehokkuutta.

  Kysy tarjous!

  Kiinnostuitko tuotteistamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä ja kysy tarjous. Suunnitellaan yhdessä yritystäsi parhaiten palveleva kokonaisuus.

  Jätä soittopyyntö

  Mitä kaikkea Printtipisteellä teippaamme?

  image
  Bodyfencekalvotukset

  Pyydä tarjous

  image
  Liiketilojen teippaukset

  Pyydä tarjous

  Usein kysyttyä

  Jäikö jokin askarruttamaan? Ohessa vastaukset meiltä useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Lisätietoja saat myynnistä.

  Tarvitsemme tiedoksi auton malli ja vuosimalli, pohjaväri sekä onko autossa tällä hetkellä teippauksia. Jos sinulla on aineistoa kuten logo, ajatusta toteutuksesta tai peräti valmis suunnitelma liitä ilman muuta nämä mukaan. Näiden pohjalta otamme sinuun yhteyttä ja jätämme tarjouksen. Palvelemme sähköpostitse, puhelimitse ja toimitiloissamme Ylivieskassa sekä asiakaskäynneillä Ylivieskassa ja ympäristökunnissa.

  Kyllä, ilman muuta. Tuotteet voidaan toteuttaa valmiista aineistosta tai meillä suunniteltuna.

  Toimitusaikamme on viikosta kahteen. Asennettavien materiaalien kanssa toteutusaika voi olla hieman pidempi, sillä esimerkiksi ulkona toteutettavissa kohteissa niihin vaikuttavat sääolot.

  Erikoisosaamisena autojen yliteippaukset

  Ajoneuvoteippaukset ovat yksi toimintamme kulmakivistä. Olemme toteuttaneet tuhansia ajoneuvoteippauksia perinteisistä logoteippauksista näyttäviin yliteippauksiin ja meillä on kykyä hoitaa myös vaativat kohteet. Yrityksen auto on edullinen, liikkuva mainospaikka, joka markkinoi silloinkin, kun sinä et. Markkinoinnin ohella teippaus suojaa maalipintaa.

  Auton värin vaihto onnistuu teippauksella maalaamista edullisemmin. Joskus ainoa tavoite on suojata ajoneuvon maalipintaa ja tähän paras vaihtoehto on täysin huomaamaton Bodyfence-kalvotus. Tämä menetelmä antaa parhaan suojan kulumista ja kiveniskuja vastaan. Kalvo on täysin huomaamaton ja mahdolliset naarmut häviävät pinnasta kuumailmapuhaltimen tai kiehuvan veden avulla. Tuotteen materiaalitakuu on 10 vuotta.

  Toteutamme teippaukset logoista kokonaisiin yliteippauksiin joko asiakkaan omasta aineistosta tai meillä suunniteltuna. Autojen lisäksi teippaamme moottorikelkkoja ja -pyöriä, peräkärryjä, veneitä, kaivinkoneita, traktoreita jne. Käytämme vain laadukkaita teippimerkkejä 3M, Hexis, Orafol ja Avery Dennison, ja annamme työllemme täyden materiaali- ja asennustakuun.