Mainosteippaukset

Näyttävää mainontaa kustannustehokkaasti

  Kokonaisratkaisut mainos- ja liiketilateippauksiin

  Yrityksen visuaalisen ilmeen mukaan toteutetut liiketila-, mainos- ja ajoneuvoteippaukset kiinnittävät katseet ja luovat ammattimaisen kuvan yritystoiminnastasi. Teippausten avulla on helppo herättää mielenkiintoa sekä toteuttaa näyttäviä pintoja kustannustehokkaasti, grafiikkaa ja valokuvia hyödyntäen.

  ravintolan mainosteippaus

  Kattavat kokonaisratkaisut julkisivuteippauksista sisätiloihin

  Saat meiltä esimerkiksi näyttävät ikkunateippaukset, mieleenpainuvat seinäpinnat, lattiatarrat, opastetekstit, ovien ja tiskien teippaukset sekä maitolasiteippaukset. Huolellinen suunnittelutyö, nopea palvelu, ammattitaitoinen asennus ja laadukkaat materiaalit takaavat pitkäikäisen lopputuloksen. Annamme työlle materiaali- ja asennustakuun.

  Lisää viihtyvyyttä auringonsuojakalvoituksilla

  Palveluihimme kuuluvat myös auringonsuojakalvoitukset tilojen turvallisuuden ja viihtyvyyden parantamiseksi. Ikkunoihin asennettavat kalvot auttavat kiinteistön jäähdytyksessä vähentämällä ikkunoiden kautta tulevaa liikalämpöä. Tämä vähentää koneellisen jäähdytyksen sähkönkulutusta ja parantaa siten kokonaisenergiatehokkuutta.

  Kysy tarjous!

  Kiinnostuitko tuotteistamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä ja kysy tarjous. Suunnitellaan yhdessä yritystäsi parhaiten palveleva kokonaisuus.

  Jätä soittopyyntö

  Usein kysyttyä

  Jäikö jokin askarruttamaan? Ohessa vastaukset meiltä useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Lisätietoja saat myynnistä.

  Laita meille sähköpostilla kuvat sekä kiinteistön teipattavan pinta-alan tiedot. Tulemme myös tarvittaessa paikan päälle mittailemaan ja suunnittelemaan.

  Toteutamme ikkuna- ja liiketilateippaukset logoista aina koko ikkunan peittäviin teippauksiin. Meiltä saat kaiken suunnittelusta toteutukseen.

  Kyllä, ilman muuta. Tuotteet voidaan toteuttaa valmiista aineistosta tai meillä suunniteltuna.

  Toimitusaikamme on viikosta kahteen. Asennettavien materiaalien kanssa toteutusaika voi olla hieman pidempi, sillä esimerkiksi ulkona toteutettavissa kohteissa niihin vaikuttavat sääolot.

  Ikkunateippaukset tekevät yrityksesi näkyväksi!

  Ikkunapinta on loistavaa mainostilaa ja liian usein sen paras potentiaali jää hyödyntämättä. Meidän missionamme on tehdä yrityksesi näkyväksi ja näyttävillä ikkunateippauksilla se onnistuu! Laadukkaasti toteutettu ikkunateippaus vahvistaa yrityksesi brändiä ja toimii yrityksesi mainoksena 24/7.

  Printtipisteeltä saat niin pienet kuin suuretkin teippaukset nopeasti ja luotettavasti. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla ja Ylivieskassa, mutta toimimme valtakunnallisesti.