Messuosastot ja tapahtumat

Tehokkaat ratkaisut tapahtumamainontaan

  Hyvin suunniteltu messuosasto erottuu edukseen

  Messut ja erilaiset tapahtumat ovat monelle yritykselle vuoden merkittävimpiä markkinointiponnistuksia. Olemme kumppanisi brändisi mukaisen messuosaston ja tapahtumamainonnan toteuttamisessa. Huomiota herättävään ja myyvään messuosastoon kannattaa panostaa. Se on kuin yrityksesi pienoiskoossa ja aika asiakkaiden hurmaamiseen tapahtumissa todella lyhyt.

  messuosasto

  Kysy tarjous!

  Kiinnostuitko tuotteistamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä ja kysy tarjous. Suunnitellaan yhdessä yritystäsi parhaiten palveleva kokonaisuus.

  Jätä soittopyyntö

  Mitä tämä palvelu sisältää

  image
  Led up -valoseinät

  Pyydä tarjous

  image
  Levy- ja kangastulosteet

  Pyydä tarjous

  image
  Messuseinät

  Pyydä tarjous

  image
  Messutiskit

  Pyydä tarjous

  image
  Roll upit

  Pyydä tarjous

  Usein kysyttyä

  Jäikö jokin askarruttamaan? Ohessa vastaukset meiltä useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Lisätietoja saat myynnistä.

  Asia etenee parhaiten, kun laitat meille sähköpostia jossa kerrot mitä tarvitset. kohdekuvat ja mitat helpottavat tarjouslaskentaa. Jos sinulla on aineistoa kuten logo, ajatusta toteutuksesta tai peräti valmis suunnitelma liitä ilman muuta nämä mukaan. Näiden pohjalta otamme sinuun yhteyttä ja jätämme tarjouksen, jonka yhteydessä saat tiedoksesi hinnan ja toimitusajan. Palvelemme ilman muuta myös puhelimitse ja toimitiloissamme Ylivieskassa sekä asiakaskäynneillä Ylivieskassa ja ympäristökunnissa.

  Kyllä, ilman muuta. Toteutamme tuotteet valmiista aineistoista tai suunnittelemme yriysilmeeseenne sopivan kokonaisuuden.

  Pitkäaikaiseen markkinointiin suosittelemme säänkestävää alumiinikomposiittilevyä. Tapahtumanäkyvyyteen hyviä vaihtoehtoja ovat kennolevylle toteutetut mainokset tai banderolllit.

  Toimitusaikamme on viikosta kahteen.

  Monipuoliset tuotteet tapahtumiin

  Autamme sinua toteuttamaan helposti kasattavan, näyttävän osaston ja saat siitä valmiin suunnitelman. Halutessasi voit tilata yksittäisiä tuotteita jo olemassa olevaan osastoosi. Saat meiltä led up valoseinät, messutiskit, kankaat, roll upit, banderollit, levymainokset, julisteet, tienvarsimainokset sekä messuilla jaettavat tuotteet kuten flyerit, käyntikortit ja esitteet yhtenäistä pukeutumista unohtamatta. Ota yhteyttä ja toteutetaan yhdessä osasto, joka erottuu edukseen!