Tarrat ja tulosteet

Monipuolista ja helppoa mainontaa

  Tarroja kaikkiin käyttötarkoituksiin

  Toteutamme kaiken kokoiset ja muotoiset tarrat monenlaisiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin asiakkaan toimittamasta materiaalista tai meillä suunniteltuna. Tilausmäärät vaihtelevat yhdestä kappaleesta isoihin eriin. Tarrojen käyttö on nopeaa, helppoa ja monipuolista.

  lattiatarrat

  Kysy tarjous!

  Kiinnostuitko tuotteistamme ja palveluistamme? Ota yhteyttä ja kysy tarjous. Suunnitellaan yhdessä yritystäsi parhaiten palveleva kokonaisuus.

  Jätä soittopyyntö

  Mitä tämä palvelu sisältää

  image
  Lattiatarrat

  Pyydä tarjous

  image
  Magneettitarrat

  Pyydä tarjous

  image
  Merkintätarrat

  Pyydä tarjous

  image
  Opastetarrat

  Pyydä tarjous

  image
  Tarratekstit

  Pyydä tarjous

  image
  Tuotetarrat

  Pyydä tarjous

  Usein kysyttyä

  Jäikö jokin askarruttamaan? Ohessa vastaukset meiltä useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Lisätietoja saat myynnistä.

  Helpoiten asia etenee, kun laitat meille tiedon millaisia tarroja tarvitset, kuinka paljon ja mitä kokoa. Jos sinulla on olemassa valmis materiaali niin lähetä ilman muuta se. Jos liität kerrot missä tarroja käytät niin se auttaa meitä valitsemaan tarkoitukseen parhaiten soveltuvan materiaalin. Jos olet epävarma siitä mitä tarroja tarvitset ota rohkeasti yhteyttä. Palvelemme mielellämme sähköpostitse, puhelimitse ja toimitiloissamme Ylivieskassa

  Kyllä, ilman muuta. Toteutamme tarroja valmiista materiaalista ja meille suunniteltuina.

  Tässä kohtaa mottomme kuuluu “yhtä vähempäähän me ei voida tehdä”. Tarrat hinnoitellaan neliöittäin, joten usein valmistamme suurempia tarraeriä.

  Toimitusaikamme on viikosta kahteen.

  Suurkuvatulostimella monipuolisia mainospintoja

  Tuotteita löytyy sisä- ja ulkokäyttöön vaihtoehtoina esimerkiksi logotarrat, etiketit, pakkaustarrat, teollisuuden merkintätarrat, lattiatarrat, opastetarrat, magneettitarrat, varoitustarrat, työkalutarrat , staattiset tarrat, mainostarrat, heijastavat tarrat, linssitarrat ja paljon muuta.

  Toimitamme tuotteet valintasi mukaan arkkeina tai yksittäiskappaleina. Tarrat voidaan pohjustaa levylle mainostauluiksi tai kylteiksi, ulos tietysti säänkestäviksi. Suurkuvatulostepuolella toteutamme esimerkiksi canvas-taulut, valokuvatulosteet ja -tapetit, cad -kuvat, rakennuspiirustukset ja paljon muuta. Kerrothan meille tilauksen yhteydessä käyttötarkoituksen niin osaamme valita siihen parhaiten soveltuvan materiaalin.