Tekstiilit ja työvaatteet

Tuotteet logolla viimeisteltynä

  Laatua laajasta valikoimasta

  Yrityksen logolla viimeistellyt tekstiilit luovat ammattimaisen kuvan liiketoiminnastasi ja tuovat brändisi esille. Laajasta valikoimastamme löydät tuotteet joita pidetään mielellään töissä ja vapaa-aikana.

  Syksyn NWP Magazine on julkaistu – Tutustu loppusyksyn suosikki tuotteisiin ja tarjouksiin tästä!

  yrityksen tekstiilit ja työvaatteet

  Pyydä tarjous yrityksen tekstiileistä!

  Meiltä saat työ- ja huomiovaatteet, t-paidat, colleget, pikeet, neuleet, takit, lippikset, pipot, reput ja paljon muuta. Verkkokaupassamme on yli 1000 tuotteen valikoima parhailta merkeiltä, kuten Projob, Cutter & Buck, Clique ja Craft.

  Tutustu valikoimaan alta, kerää tuotteet ostoskoriin ja lähetä tarjouspyyntö nopeasti ja helposti. Olet myös tervetullut tutustumaan tuotteisiin myös toimitiloihimme. Valitaan yhdessä tekstiilit jotka palvelevat parhaiten käyttötarkoitusta ja ideoidaan niihin sopivat merkkaukset!

  Tutustu valikoimaan

  Kaikki yrityksen tekstiilit työvaatteista asusteisiin!

  TekstiilitTyövaatteet

  Usein kysyttyä

  Jäikö jokin askarruttamaan? Ohessa vastaukset meiltä useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Lisätietoja saat myynnistä.

  Kyllä. Voimme tehdä painatukset valmiista aineistosta tai ne voidaan suunnitella meillä.

  Painamme ensisijaisesti meiltä ostettuihin tekstiileihin.

  Toimitusaika on viikosta kahteen. Mikäli tekstiilien saatavuudessa on haasteita saattavat toimitusajat pidentyä.

  Yrityksen logo viimeistelee tuotteet

  Saat meiltä työ- ja huomiovaatteet, t-paidat, colleget, pikeet, neuleet, takit, lippikset, pipot, reput ja paljon muuta. Päämerkkeinä Projob, Clique, Craft, Cutter&Buck sekä Mph Headgear. Suuren osan valikoimasta näet verkkokaupastamme. Olet tervetullut tutustumaan tuotteisiin myös toimitiloihimme. Valitaan yhdessä tekstiilit jotka palvelevat parhaiten käyttötarkoitusta ja ideoidaan niihin sopivat merkkaukset.

  Muistathan, että esimerkiksi pipot, lippikset, reput ja laukut ovat myös hyviä lahjaideoita työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Ota yhteyttä ja kysy tarjous tuotteista painettuna tai brodeerattuna.